Nieuwsbrief TV Obdam december 2023

19 januari 2024


Tennisvereniging Obdam zonder Voorzitter dat kan toch niet !!!

In de vorige nieuwsbrief heb ik aangegeven dat ik in het nieuwe verenigingsjaar ga stoppen als voorzitter. Leden konden, als zij op deze vacature wilden reageren, contact opnemen met me.

Ik heb verschillende leden benaderd of zij/hij deze rol wil overnemen. Tot op heden heeft niemand zich aangemeld en hebben we niemand kunnen vinden. Wat zou het mooi zijn als we het nieuwe jaar goed beginnen en dat iemand zich aanmeldt als nieuwe voorzitter.  

Mocht er iemand zijn die deze taak op zich wil nemen dan ben ik natuurlijk bereid om hem/haar in te werken. Het ‘project’ Padelbanen blijf ik voorlopig nog doen. Neem gerust contact met me op, eventueel via [email protected].   

Met sportieve groet,

Jan Munster  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bericht van de Padel Commissie

Beste tennisleden, 

Nadat bij de Algemene jaarvergadering in februari een GO is gegeven op het onderzoek naar de mogelijkheid tot padelbanen hebben wij niet stilgestaan. Hierbij onze vorderingen tot nu toe.   

We hebben onder andere:

 • Een commercieel plan voor 3 tennisbanen opgesteld.
 • We hebben geluidsonderzoek uit laten voeren, met een positief eindresultaat.
 • De buurtverenigingen, omwonenden en Olleke Bolleke geïnformeerd over onze plannen.
 • Kosteninventarisatie gedaan op basis van omliggende padelverenigingen.
 • Onze plannen laten weten aan de wethouder, enkele raadsleden en de sportraad van gemeente Koggenland.
 • Plannen ingediend bij de sportraad. De sportraad is hierbij overkoepelend orgaan voor de mogelijke padelverenigingen binnen gemeente Koggenland. Zij zijn onafhankelijk van de raad en zijn een adviserend orgaan voor de gemeente.
 • Er is namens ons een motie aangevraagd om onze plannen spoedig op te pakken. Dit, zodat wij als gemeente niet achterblijven op andere gemeentes op het gebied van padel. Echter is deze niet aangenomen, maar de gemeente is wel positief over de komst van padelbanen binnen de gemeente. 
 • De laatste versie van onze ingediende plannen wordt nu bekeken door de sportraad en vervolgens officieel als plan ingediend bij de gemeente. 
 • Een aangepast logo voor Tennis en Padel TV Obdam aangemaakt.

Zoals u hierboven ziet, zijn we er nog niet, maar we zien het rooskleurig in. De eerstvolgende stappen die wij gaan nemen;

 • Concretisering door middel van offertes aanvragen bij diverse partijen.
 • Interesse peiling tot sponsoring en het financieren met obligaties voor het realiseren van de padelbanen.
 • Aanvragen vergunningen na akkoord plan van de gemeente. Tot zover onze update betreft padel.   

Mocht u interesse hebben tot het verlenen van diensten om dit plan te realiseren, of interesse in financierings-mogelijkheden of sponsoring van onze plannen, dan kunt u contact opnemen via [email protected] of schiet een van onze commissieleden aan voor meer informatie.  

Vriendelijke groet,   

De padelcommissie: Jan Munster, Renate van Diepen, Rens de Vries, Sven Rood, Rick de Vries, Vera van Groen 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bericht van de toernooileider

Beste tennisvrienden,

2024 staat alweer voor de deur en zo ook de inschrijving voor de KNLTB externe voorjaarscompetitie. Op dit moment is de inschrijving bij de bond nog niet open, maar je kunt je wel al bij mij opgeven. De externe competitie start op 5 april en zal uiterlijk eindigen op 14 juni. Het is mogelijk om op alle dagen van de week competitie spelen, echter is de beschikbaarheid op vrijdagavond en zaterdag overdag beperkt. Alle teams van 2023 worden op korte termijn aangeschreven en de eerste inschrijvingen zijn al binnen.

Wil je meer informatie of wil je je met je teamleden opgeven kun je mij altijd per telefoon of e-mail bereiken. Via onderstaande link zijn alle data per competitiedag inzichtelijk: knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf

Met sportieve groet,

Wouter Hoedjes

06-53649972

[email protected]  

Nieuwscategorieën