Activiteiten

Voor het jaar 2021 is er wederom een kalender samengesteld bestaande uit alle activiteiten, competities en toernooien.

Kalender TV Obdam 2021

TV Obdam

Zie de website van TV Obdam voor de laatste Corona update!

Nieuwsbrief

AANMELDEN

 

Strengere coronaregels van kracht op het park

Beste tennisleden,

Op 25 januari heeft het kabinet besloten dat verdere versoepelingen mogelijk zijn vanaf woensdag 26 januari. De kantine mag open tot 22:00 uur en officiële cluboverstijgende wedstrijden (competities en toernooien) zijn weer toegestaan. Ook publiek mag weer komen kijken bij wedstrijden en trainingen. De maatregelen zullen voorlopig voor een periode van zes weken gelden, maar over drie weken is er een nieuw weegmoment.

  • Tennissen mag weer, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er is geen eindtijd en geen maximale groepsgrootte. Dubbelen mag dus ook weer en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
  • Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.
  • Publiek is binnen en buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1,5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben.
  • De kantine mag open tot 22:00 uur. Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de kantine voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1,5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
  • Kleedkamers, douches en toiletten zijn al open en blijven open; bij het gebruik hiervan is een coronatoegangsbewijs (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje (vanaf 13 jaar) verplicht.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich aan de regels houdt, zodat wij zo veel mogelijk op ons park kunnen blijven sporten.

Het bestuur van T.V. Obdam

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Wij accepteren geen contact geld! Betalen voor uw gelagjes en versnaperingen graag alleen pinnen (contactloos).