TV Obdam

Zie de website van TV Obdam voor de laatste Corona update!

Nieuwsbrief

AANMELDEN


KNLTB Club-App

NIEUW!

Beste leden,

In verband met de ‘corona-protocollen’ van de overheid en van de KNLTB, moest je de afgelopen weken telefonisch een baan reserveren. Een beetje lastig voor ons en voor jou, maar we houden ons uiteraard aan de voorschriften.

Vanaf 1 juni a.s. stoppen we daar echter weer mee en bieden we je een andere manier aan om te reserveren. Je kunt namelijk gebruik gaan maken van de KNLTB Club-App. Die app moet je downloaden (dat kan in de App Store of via Google Play of via onderstaande link). Zodra je hem hebt gedownload, zoek je jouw club (Tennisvereniging Obdam) via de zoekfunctie en kun je inloggen met je bondsnummer. Jouw wachtwoord kun je installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken; dan wordt er een mail gestuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. (Je kunt ook gebruik maken van het wachtwoord dat je gebruikt bij de bardienstplanner).

Vanuit de Club-App kun je dan van te voren een baan reserveren. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd wel een reservering kunt maken.. Zodra je hierop klikt kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit een van je tennismaatjes. Wanneer je e.e.a. bevestigt, is de baan op het voor jou gekozen moment beschikbaar. Wel minstens een half uur voor je wilt beginnen, reserveren. En als je aankomt op de tennisbaan, wel even je reservering bevestigen op het inlogscherm in de hal (dus de pas wel bij je hebben). Het is mogelijk om al een week van te voren te reserveren met de App. Voorlopig hebben we het systeem zo afgesteld dat je 3 kwartier kunt spelen (enkel) of een uur (dubbel).

Omdat het overdag zelden heel druk is op ons complex, is het voor 17.00 uur niet nodig om met de App in te loggen. Je kunt dan volstaan met het inloggen in de hal, zoals je altijd al deed. Ook na 17.00 uur mag het wel op de bekende manier, maar we raden je aan dan wel gebruik te maken van de App. Want…je loopt anders natuurlijk een grote kans dat er geen ruimte is; dat er al volop van te voren vanuit huis is gereserveerd.

We mogen de App voor de maanden juni en juli gratis ter beschikking stellen aan onze leden. Daarna moeten we er als vereniging maandelijks een bedrag (€18,=) voor betalen. Dat is niet erg, tenminste als er flink gebruik van wordt gemaakt en we positieve reactie van jullie krijgen te horen.

Kortom, we gaan het afwachten, maar hopen dat we weer een digitaal stapje voorwaarts maken op deze manier.                                                                

P.S. Gebruik de onderstaande link voor meer informatie:  

https://knltbclub.help/nl/articles/32470-totale-handleiding-pdf-leden-clubapp

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Vanaf 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om met contanten te betalen, voortaan betaald u uw gelagjes en versnaperingen via uw bankpasje (PIN of contactloos).

Toernooien & Activiteiten